EYAC 2016

Publisert onsdag 29. juni 2016

EYAC 2016
 
RadioOrientering Norge v/Knut LA6XI melder:
 
Førstkommende helg starter EM i RPO for ungdom i Oslo: EYAC2016!


 
Det er NRRL og Radioorientering Norge (RON) som arrangerer EYAC2016, og ungdom fra hele Europa kommer til Oslo 2-6 juli. Følg med på eyac2016.org for informasjon om mesterskapet som har påmeldt løpere fra 11 land og med ca. 100 jenter og gutter i alderen 14-16 år. I tillegg kommer trenere, ledere og gjester/observatører. Norge vil ha 4 gutter med på startstreken. Dette er et relativt stort arrangement og en komite har jobbet lenge med prosjektet.                                                      
 
Formann i arbeidsgruppen er LA1KP Øivind, meget godt hjulpet av NRRLs RPO manager Jon LA9NGA, samt LA2RR Ole, LA5OM Steinar og LA5OQ Christian. Alle med svært stor kompetanse på området internasjonalt ARDF (RPO). Flere andre medlemmer i RON (RadioOrientering Norge) og lokale NRRL-grupper står på for å dra arrangementet i gang. Du er hjertelig velkommen som publikumer eller kanskje du vil hjelpe til ved arrangementet som funksjonær? I så fall må du snarest ta kontakt med LA1KP eller LA9NGA.
 
Det skal konkurreres i 3 ulike løp på tre dager (Sprint RPO, 2m og RPO 80m).
Innsjekk lørdag 2. juli. Søndag 3. juli morgen er det trening ved Haraldsheim (teste RPO-mottakere og bli kjent med elektronisk tidtaking), og deretter RPO Sprint på Fornebulandet syd for Oslo; på kvelden offisiell åpning og premieutdeling. Mandag 4. juli 2m RPO løp og premieutdeling, og tirsdag 5. juli 80 m RPO-løp med premieutdeling og avslutningsseremoni.
 
IARU samt NRRL (ved Presidenten LA3PK Jan Helge) er representert ved dette arrangementet.
 
Neste RPO-aktivitet på Østlandet er altså EM i RPO for ungdom. Sjekk program og informasjon på www.EYAC2016.org.
 
Husk RPO ringen søndager ca. kl. 10.30 NT på 3642 kHz og nyheter på www.rpo.no.